Auktoriserad verkstad

Det är med stolthet vi är en auktoriserad Scaniaverkstad som genomför service, reparationer av Scanias fordon, samt påbyggnationer.

Alla våra medarbetare har gått Scanias utbildningar och verkstaden är givetvis välutrustad med Scanias specialverktyg. Det ger oss goda möjligheter att fixa det mesta.

Vi tillhandahåller ett stort utbud av reservdelar från Scanias baslager.

NTM

Lastvagnservice är auktoriserad serviceverkstad för NTM.s renhållningsfordon. Vi erbjuder en unik mobil service och arbetar över hela Norrland.
Vi har ett brett utbud av NTMreservdelar i lager.
NTM är ett teknikföretag som utvecklar, tillverkar, säljer och underhåller transportutrustning för tunga transporter och insamling av återvinningsmaterial och avfall. En målmedveten satsning på produktutveckling och kvalitet gör NTM-koncernen till en av Nordens ledande aktörer.

SUNFAB

Vi är auktoriserad servicelämnare för kolvpumpar och motorer från Sunfab.
Sunfab är ett av världens ledande företag inom hydraulik. Tekniskt avancerade hydraulpumpar, hydraulmotorer, mobila lyftkranar.

JOAB

Auktoriserad serviceverkstad för Joabs samtliga produkter; lastväxlare, liftdumper, HMF-kranar.
Vi har även JOAB reservdelar i vårt lager.
JOAB är ledande inom påbyggnadsbranschen för lastbilar i Norden. De utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak med kran, skiftessystemet Cameleont samt sopbilar. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige och Finland.

Vad behöver du hjälp med?

Behöver du hjälp med att släcka besiktnings-2:or? Eller hjälp med din färdskrivare? Är du nyfiken på Scanias utbud?

Nedan har du några länkar som hjälper dig att hitta det!